LIFE AT GREENFISH.jpg

Werken bij Greenfish 

Met meer dan 250 medewerkers in Europa bouwen wij mee aan een groenere toekomst. Dit doen wij door het uitvoeren van duurzame projecten. Met als doel om bedrijven te helpen bij het realiseren van een duurzame business case op weg naar klimaatneutraliteit.

Benieuwd naar de ervaringen van onze senior consultants? Klik dan hier 

 

Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan voor de functie Senior Consultant door te mailen naar pmallisse@greenfish.eu

Greenfish bouwt aan een ecosysteem waarbij getalenteerde ingenieurs hun kennis en vaardigheden voortdurend kunnen verbeteren door middel van trainingen, teambuildings en interessante projecten. Wij bieden een ondersteunende omgeving, waar we rekenen op wederzijds vertrouwen.

 

Werken bij Greenfish is meer dan alleen een baan. Het is een professionele levensstijl, waar je omringt bent door gelijkgestemde mensen die worden gedreven door een gemeenschappelijk doel: duurzaamheid.  

Interesse?

Neem snel contact op met ons Human Capital team!

Human Capital Advisor 

+31 6 57 65 06 54

pmallisse@greenfish.eu

PAULIEN MALLISSE

Paulien is op haar best als ze met en voor mensen werkt. Met vier jaar ervaring in HR processen zoals rekrutering en selectie, HR strategie, Performance Management, Learning & Development in grote en kleine omgevingen, is ze gepassioneerd om bedrijven en mensen te laten groeien en bloeien.  Ze is enthousiast om een positieve impact te hebben op het werkleven van Greenfishers en kijkt er naar uit om meer te vertellen over een potentieel groeipad binnen Greenfish.