GREENFISH CONSULTANT

 

WIE BEN JIJ?

Jij wordt vooral gelukkig als je veel toegevoegde waarde kan leveren bij verschillende bedrijven. Daarnaast heb jij de motivatie en technische vaardigheden om mee te werken aan een duurzame toekomst, én wil je graag een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op duurzame projecten verder ontwikkelen.


Voldoe jij aan het volgende? Dan zou dit de kans kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

 • Master in engineering.

 • Sterke affiniteit met duurzame techniek.

 • Vaardigheid om technische vraagstukken te kunnen oplossen. 

 • De mogelijkheid om te werken in het Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk (C1).

 • Rijbewijs B

 

WIE ZIJN WIJ?

Greenfish is een internationaal contracting en consulting bedrijf met een passie voor techniek en duurzaamheid. Wij bieden consulting services en smart green tech solutions aan organisaties die geven om de toekomst en daarnaast competitief willen blijven. Wij helpen onze klanten in het reduceren van hun impact op de planeet door bij te dragen aan de energie transitie en operationele verbeteringen.

Wij bieden: 

 • De werkomgeving van een klein bedrijf met leuke, duurzaamheids-gedreven collega’s waar je nog echt een impact kan hebben in het bedrijf en op het gebied van duurzaamheid.

 • De flexibiliteit om voor meerdere bedrijven te werken en bij verschillende projecten betrokken te zijn. 

 • De kans om te leren en samen te werken met Greenfish-collega’s in België en Frankrijk.

 • Een plek waar mensen naar je ideeën luisteren en je input waarderen.

 • Een Greenfish Academy met regelmatig trainingen op het gebied van soft skills. 

 • Een plek waar je jezelf in een sneltreinvaart 'on the job' verder kan ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. 

 • De mogelijkheid om evenementen op het gebied van duurzaamheid bij te wonen.

 

ONTMOET ONZE CONSULTANTS:

ivo_edited.jpg

IVO, CONSULTANT
PROJECTMANAGER WASTE-TO-ENERGY

MSc. Process & Energy Engineering

Als projectmanager heb ik verschillende haalbaarheidsstudies over duurzame warmte en CO2 levering afgerond met het projectteam bij een afval-energiecentrale. Het leuke van deze opdrachten vond ik de verscheidenheid van onderwerpen, bijvoorbeeld de techniek, financiën, planning en onderhandelingen.

Het beste uit jezelf halen in combinatie met de wereld elke dag een stapje duurzamer maken zijn voor mij belangrijke waarden. Het enthousiaste en ondernemende team van Greenfish stimuleert dit met professionele persoonlijke begeleiding en uitdagende duurzame opdrachten.

 

HOE ZIET HET SOLLICITATIEPROCES ERUIT?

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met iemand van Human Capital en een Business Manager. Zij kunnen jou vertellen welk type opdrachten je zou kunnen verwachten, mocht je bij Greenfish aan de slag willen gaan. Ook word je getest op je algemene kennis over duurzaamheid.

TECHNISCHE VALIDATIE

Bij het tweede gesprek zit je samen met een Greenfish consultant, die met jou de diepte ingaat op jouw rol in diverse (technische) projecten. Ook kan je hier een case verwachten om te kijken hoe jij zou presteren op een opdracht van Greenfish.

LAATSTE RONDE

In de laatste ronde spreek je onze Country Manager. Voor dit gesprek zal je een project portfolio voorbereiden, waarin je jouw bijdrage aan eerdere (duurzame) projecten toelicht. Als er na deze ronde nog steeds een klik is, zal je een aanbod ontvangen.

 
Paulien.png

INTERESSE?

Neem contact op met Human Capital Advisor Paulien Mallisse of laat hieronder je gegevens achter. Bekijk onze openstaande vacatures op Linkedin of doe een open sollicitatie.

 
arrow&v

Bedankt voor de inzending!