gonz-ddl-a1Lm99Kkqtg-unsplash.jpg

ENERGY ENGINEERING

Greenfish gelooft dat de energietransitie uit twee hoofdtakken bestaat: verminderen van het energieverbruik door efficiëntieverhoging en het vergroenen van de overgebleven noodzakelijke energie. Bij beide takken zijn pragmatisme en het financiële aspect belangrijk. Zie hieronder hoe wij dat bereiken.

 

Onze competenties in Energy Engineering:

jaromir-kavan-vv-oEGlN-4E-unsplash.jpg

ROADMAP

Greenfish ondersteunt bij het creëren van een roadmap om uw organisatie te verduurzamen met behulp van een energiebesparingsplan. Onze ervaring omvat onder andere het uitvoeren van energie-audits EED, erkend door Rijkswaterstaat.

Image by Luke Chesser

MONITORING

Greenfish biedt de mogelijkheid om het energieverbuik van uw organisatie te bemeteren. Dit staat toe het verbruik te monitoren door middel van een dashboard, waardoor verminderde prestaties van processen in uw organisatie snel en eenvoudig kunnen worden opgemerkt en aangepakt.

martin-adams-a_PDPUPuNZ8-unsplash.jpg

ENERGIESYSTEEM INTEGRATIE

Bij veel organisaties worden energiestromen geïmplementeerd die verloren gaan na hun eerste gebruik. Deze kunnen echter in veel gevallen opnieuw gebruik worden voor andere doeleinden met een lagere energievraag, zoals kantoorverwarming. Greenfish helpt bij het identificeren van deze stromen en het zoeken naar een geschikte manier om het meeste uit de energie te halen.

Image by Alvaro Reyes

PROCESOPTIMALISATIE

Door te kijken naar het optimaliseren van uw proces snijdt het mes aan twee kanten. Met minder afwijzing en een hoger machinegebruik kunt u energie per product besparen terwijl uw productiviteit omhooggaat.

Image by Kaleidico

ENERGY FINGERPRINT

Als onderdeel van een LCA is energieverbruik in uw fabriek belangrijk. Waar nu vaak het totale energieverbruik door de totale productie gedeeld wordt, kunnen wij door het slim combineren van productiedata en energieverbruik, in kaart brengen wat de werkelijke (energie)kosten van een product zijn.

andreas-gucklhorn-7razCd-RUGs-unsplash.j

VERGROENING OVERGEBLEVEN ENERGIE

Niet al het energieverbruik is te vermijden. Het is echter wel mogelijk om de noodzakelijke energie te verduurzamen door te investeren in duurzame energiebronnen, zoals zonne- of windenergie. Greenfish helpt bij het uitzoeken van de geschikte manier voor energieopwekking en -opslag voor uw organisatie.

 
Afbeelding Hugo.jpg

INTERESSE?

Neem contact op met Business Manager Hugo Schoenmaker (+31 6 57581836) of laat hieronder je gegevens achter.

 

Bedankt voor de inzending!