SDE++ aanvragen

De energiemarkt is voortdurend in beweging. Zonne-energie en andere vormen van duurzame energie spelen een steeds grotere rol in onze energievoorziening. De SDE++ subsidieregeling stimuleert bedrijven om te investeren in duurzame energie en biedt ondernemers en investeerders lange termijn zekerheid. 

Wilt u ook profiteren van deze subsidie? 

photo-1466611653911-95081537e5b7.jfif

Wat betekent SDE++? 

SDE++ subsidie staat voor Stimuleringsregeling Duurzame Energie Productie. Deze subsidie is bedoeld om bedrijven, instellingen en non-profit organisaties te stimuleren om eigen energie op te wekken. 

Om de overstap naar duurzame energie te stimuleren vergoed de overheid met de SDE++ subsidie genoeg om uw investering in duurzame energie rendabel te maken. 

Wilt u ook deze subsidie ontvangen?

landon-parenteau-zuQVzj31_B8-unsplash.jpg

Met spoed uw SDE++ aanvraag regelen? 

Op 5 oktober gaat de subsidieregeling open, op tijd weten waar je aan toe bent? Schakel Greenfish in, wij bieden een zorgeloze aanvraag en berekenen direct hoeveel voor voordeel u kunt halen met uw zonnepanelen? 

 

Vul de  gegevens in en ontvang zo snel mogelijk een bereking van ons:; 

Bedankt!

landon-parenteau-zuQVzj31_B8-unsplash.jpg
 
photo-1416169607655-0c2b3ce2e1cc.jfif

Hoe werkt de SDE++ subsidie

Stap 1 - Balans vinden tussen energieopwek en energieverbruik

De hoogte van de subsidie hangt af van het fase-bedrag  en de manier waarop u uw opgewekte energie verbruikt. Dit kan op twee manieren: 

  1. Niet-netlevering verwijst naar de situatie waarin organisaties de opgewekte energie zelf gebruiken

  2. Netlevering verwijst naar de situatie waarin organisaties de opgewekte energie terug leveren aan de net beheerder.

De balans tussen energieopwek en energieverbruik is relevant bij uw SDE++ aanvraag. Greenfish ondersteunt u bij het vinden van de perfecte balans en bij de optimalisatie van uw SDE++ aanvraag.

Kom in contact met ons

De najaarsronde SDE++ 2021 gaat dit jaar open op 5 oktober en zoals voorafgaande jaren is er voldoende budget beschikbaar voor zonne-energie. Greenfish zorgt voor een succesvolle SDE++ aanvraag terwijl u op uw kernactiviteiten kan focussen.


Tot nu toe heeft Greenfish een 100% slagingspercentage voor het aanvragen van SDE++ subsidies.

 

Direct uw SDE++ aanvraag regelen? Laat hieronder uw contact gegevens achter of door te mailen naar energystrategy@greenfish.eu

Bedankt!